festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Aportació voluntària de 2 euros per persona / Recorda a la tardor, nosaltres posem la cadira.
AFORAMENT LIMITAT. El primer que arriba, el primer que seu!

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA / Micro-visita guiada a l’església de Santa Cecília del Tarròs.

Maria Baró

Artesa de Segre
(la Noguera)

/ música pop indie-rock

Com arribar-hi?

festival a2m /tardor’24

Maria Baró és una cantautora de pop i indie-pop.

La seva popularitat comença amb la participació en un concurs musical televisiu espanyol, La Voz Kids. Ha participat en diversos festivals i ha mantingut col·laboracions amb l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, Joan Dausà i Buhos.

S’inicia en el món de la composició i l’estiu de 2022 publica el seu primer single Torna a Casa. A més de compondre i interpretar la seva pròpia música, també versiona cançons en directe en diversos idiomes.

Santa Cecília del Tarròs és una església d’una nau coberta amb volta de canó de cinc trams, Té cor i tres capelles laterals per banda, a les que s’accedeix a través d’arcs de mig punt.

Al costat esquerre de la façana s’alça la torre-campanar, de planta quadrada amb el cos superior vuitavat, per bé que la cantonada lateral interior acaba en angle recte. Al cos superior, la torre s’obre als quatre vents mitjançant sengles obertures en arc de mig punt, on s’alberguen les campanes.

A l’altar principal es venera la imatge de Santa Cecília, d’alabastre, de factura gòtica amb reminiscències romàniques. Fa 1 metre d’alçada. Durant els atacs de 1936 quedà destrossada i es restaurà l’any 1988.

També són d’interès, les pintures barroques, la pica de batejar medieval, la relíquia de Santa Cecília i les sepultures del segle XVIII.



Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Sector tinta
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural