a2m ’21/5 Cronica d’una granda nuèch

Posted in

Les inscripcions prèvies a la vetllada ja feien presagiar que aquesta seria una gran nit. La proposta cultural ja havia despertat l’interès de persones vingudes dels tres pobles del municipi, d’arreu de la comarca i de més enllà: Barcelona, Alió, Lleida, Balaguer,…

L’entorn de la Torre de la Guàrdia de Déu va quedar petit per acollir les més de cent vint persones que van fer cap a la Guàrdia d’Urgell per escoltar les cançons i les històries en aranès d’Alidé Sans, amb un fons que traspuava la seua actitud de lluita per preservar la identitat occitana, els drets socials, la llibertat i el feminisme.

Des del primer moment es va establir la connexió entre el públic i l’artista, que va fent-lo participar i cantar en les seues interpretacions, carregant la vetllada de bon rotllo i energia positiva.

Des de l’organització del festival, no ens cansarem de manifestar el nostre agraïment a totes les artistes que comparteixen el seu talent des de l’”escenari” i que fan gran el nostre festivalet i que contribueixen que -amb l’escalf també imprescindible del públic- nits com les d’ahir, esdevinguin memorables. 

Això ens anima a seguir endavant amb la programació del festival, que encara no s’atura! Dijous vinent (19 d’agost) t’esperem al Tarròs, a la següent vetllada del festival, amb l’espectacle de música dramatitzada Ara que no es pot viatjar, que la Júlia i la Joana han preparat especialment per al nostre festival.

Hi estàs més que convidada! Més informació i reserva de localitats.

Fotos: Manel Visa i Mia Iglesias

Posted in, , , , , , , , ,

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.