festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

El nostre Parc, guarnit amb la nova il·luminació nocturna i la nova presència del menhir instal·lat fa uns dies pels Amics i amigues del Parc del Reguer va ser la ubicació escollida per acollir la penúltima vetllada d’aquesta edició del festival.

Feia goig veure les més de cent vint persones vingudes dels tres pobles del municipi i d’arreu del territori (fins i tot des de Manacor!) escampades per la zona habilitada, amb cadires, mantes i neveres de pícnic.

L’escenari -cedit gentilment per l’Ajuntament de la Fuliola- va quedar petit per acollir aquestes dues bèsties de la cançó folk i d’arrel del nostre país.

La vetllada va començar amb les músiques seleccionades per la selectora musical Selektah Elektra, la nostra punxadiscos de capçalera i una vella coneguda, ja que ja va acompanyar-nos l’estiu passat.

Quan en Carles Belda i en Marc Serrats -els Dos Pardalets- van prendre el relleu, amb l’ajuda de l’acordió diatònic i la guitarra, van fer un repàs pel cançoner popular dels Països Catalans i per la Nova Cançó, fent participar i cantar a un públic cada vegada més entregat. Van acabar l’actuació a peu d’escenari, barrejats entre la gent i improvisant garronins.

La vetllada encara va allargar-se una bona estona, amb el bon rotllo i les músiques servides per l’Elena (alter ego de Selektah Elektra)

Una altra gran nit, la penúltima, de l’a2m d’enguany. Ara sí, que això s’acaba!! Abans, però, encara et proposem trobar-nos un últim cop. Dissabte 4 de setembre, t’esperem al Molí d’Espígol de Tornabous, amb dues darreres propostes d’aquesta edició: l’una amb la cia la Pantomima, que presenta l’espectacle el Mag Ventura, adreçat al públic familiar (Més informació i reserva de localitats); l’altra, el concert amb el cantautor Cesk Freixas (Més informació i reserva de localitats)

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural