a2m ’21 Passiu bé i moltes gràcies!

Posted in

A les portes de l’última de les vetllades del festival a2m, l’equip tècnic organitzador fem una valoració molt positiva d’aquesta edició.

La proposta, nascuda l’estiu passat, aprofitant el relaxament de les restriccions socials per evitar la propagació de la COVID, amb la voluntat de dinamitzar l’espai públic, adreçant-los a les veïnes dels nostres pobles i intentant captar l’atenció de qui ens visita.

Estem contentes d’haver sabut mantenir aquesta essència popular i d’anar per casa, mostrant amb orgull racons singulars i bonics del nostre municipi. No deixa de sorprendre’ns -als propis i a les visitants- la riquesa del patrimoni monumental, històric i natural que atresora el municipi.

En aquest àmbit, destacar la col·laboració establerta amb Agència Catalana del Patrimoni Cultural, titular del jaciment del Molí d’Espígol, i que enguany també s’ha sumat al festival.

Així mateix, el públic ha aplaudit la programació acurada, de primer nivell i diversificada que ha atansat estils musicals específics, com ara el folk, el reggae, la rumba o el jazz o les arts escèniques, amb mostres de teatre gestual i dels objectes o el musical. Ha estat possible gràcies a la complicitat d’artistes i de representats.

Globalment, hem duplicat el nombre de participants en les vetllades, amb més 700 persones inscrites, arribant als límits de l’aforament en més de la meitat de les propostes. D’aquestes, un 25% de les persones provenen de fora la demarcació lleidatana i un 50% de les comarques de ponent.

Com a novetat també hem estrenat web, per informar sobre les activitats programades i com a passarel·la de reserva de localitats. Ben aviat, també hi obrirem una borsa d’artistes per crear un repositori per a futures accions al municipi.

També agrair a totes les qui ens han ajudat a visibilitzar el nostre festivalet. De manera particular, els portals web SurtdeCasa.cat i Sortir amb nens, Ràdio Tàrrega i Comarques de Ponent.

Tot això, fa que ens sentim amb forces d’anunciar que hi haurà una tercera edició del festival. Amb la voluntat de reafirmar la manera de fer i d’acostar cultura als nostres pobles, intentarem establir sinergies amb altres propostes culturals presents al territori, amb qui ja hem començat a establir primers contactes.

Posted in

1 responseadd one

  • Avatar de Manel Visa
    Manel Visa

    Estem ansiosos per veure el cartel del proxim a2m !!

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.