anatomia del cactus

14 de juliol, a les 22.00 hores
carrer Major de la Guàrdia d’Urgell

Lleida (Segrià)
teatre de text i titelles
+14 anys
60 minuts

La companyia neix de l’amistat entre persones i de l’amor que senten per l’art a què dediquen tant de temps i mals de cap.

L’Àngel Pérez i la Clara Olmo s’entenen a l’escenari. De vegades només mirant-se per un instant, fregant-se en manipular algun titella amb cap, entonant les primeres notes d’aquesta cançó que repetiran centenars de vegades.

Com un cactus, cerquen l’elegància, la bellesa i la subtilesa del llenguatge per transmetre el seu art, encara que aquest punxi per així despertar i advertir els qui observen.

Arriben a l’a2m per presentar-nos l’espectacle Saudade.

Espectacle dirigit al públic adolescent i adult.

El protagonista és en Fernando, un jove alegre i pobre, del barri de l’Alfama, a Lisboa. El seu optimisme és contagiós. Els seus veïns, en veure’l, obliden aquest sentiment que nia als seus cors, aquesta “saudade” que Fernando no aconsegueix comprendre.

El muntatge se centra en les desigualtats socials, els drets humans i els grans sentiments universals, tot explicat mitjançant el llenguatge no verbal, els textos poètics i humorístics i la música en directe que interpreta Joan Baró

Saudade va rebre una notable acollida al Festival Escena Foios (Portugal), amb el reconeixement del premi del públic i una menció especial del jurat.

has de portar la cadira de casa!
2 euros / persona
servei de bar

amb el cofinançament de

Ajuntament de Tornabous
ens ajuden a donar visibilitzar al festival
Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
aliances i ens donen suport
Amb el suport de l'Ajuntament de la Fuliola i Boldú
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural