Bufa&sons

30 de juny, a les 21.30 hores
parc del Reguer de Tornabous

Badalona (Barcelonès)
música amb elements recuperats
Tots els públics
60 minuts

Aquesta companyia creada per Xavi Lozano li permet donar sortida a la seua inquietud per explorar la creació musical i sonora a través d’instruments  bufats de tot el món i de la seva dèria per trobar la musicalitat dels objectes quotidians.

El seu talent particular i la seua capacitat pedagògica l’ha fet habitual als mitjans, col·laborant en programes de TV3, Catalunya Ràdio, i Cuatro.

Vindrà acompanyat de Marc Vila (instruments de corda) i Guillem Aguilar (percussió), grans músics amb qui comparteix aventures, gustos i dèries musicals.

Amb carrera professional excepcional de més de vint anys de bagatge en l’àmbit de les Músiques del Món. Han col·laborat amb una extensa varietat d’artistes i bandes, des de la música tradicional a l’experimental i han actuat arreu de l’estat espanyol. També a Portugal, França, Alemanya i la Xina.

Amb l’espectacle musical Bufa&Sons té l’afany d’encomanar una manera d’entendre música i instruments diversa, creativa, basada en la tradició de recuperar objectes com a instruments.

Aquesta idea és la que articula aquest espectacle, adreçat a tota mena de públic que convida a emocionar-se amb màgia musical.

has de portar la cadira de casa!
2 euros / persona
servei de bar

i la vetllada anterior…

???? 00/

amb el cofinançament de

Ajuntament de Tornabous
ens ajuden a donar visibilitzar al festival
Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
aliances i ens donen suport
Amb el suport de l'Ajuntament de la Fuliola i Boldú
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural