festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Dos parladets
+ DJ Selektah Elektra

27 d’agost

9 de la nit

Parc del Reguer
de Tornabous

música folk i d’arrel

Armats amb l’acordió diatònic, la guitarra i les seves veus, Carles Belda i Marc Serrats –dos músics habituals del circuit folk de casa nostra– arriben al festival a2m amb el projecte que comparteixen: Dos pardalets. Una proposta festiva en què aprofiten tonades amb lletres de vides anteriors i les reviuen en públic.

Aquests dos folkis i moderns incansables recorren la conca mediterrània i altres indrets, en la recerca de cançons populars, de temes d’ara i d’abans, de moderns i aborígens. Un i altre, marcadament influenciats per Xesco Boix, tenen la fórmula de com concebre la música popular des de l’arrel.

En aquesta ocasió, us convidem a portar-vos el sopar i allargar la vetllada al parc amb la sessió de punxadiscos amb els grans hits seleccionats música amb arrels afro caribenyes, rumba, funk, sou, punk, rap, àcid jazz & disco, amb el guiatge de DJ Selektah Elektra, que torna al festival amb l’aspiració i el sa compromís de fer ballar al públic més ampli d’edats, gustos i tendències.

Marc Serrats

Vallcarca (Barcelonès)
Músic. De temps ençà. Un clàssic de l’escena.

És autor de cançons. I lletrista. També toca la guitarra, fa de disc-joquei, produeix i col·labora amb un bon grapat d’artistes.

Durant molts anys, 50% del duet Xerramequ TiquisMiquis. Actualment, també fa molta música per infants i dirigeix la Cia Xerramequ, amb la que actua per públic familiar i ha participat en la recopilació de les Musiquetes per la Bressola.

foto Enderrock.cat

Carles Belda

Sabadell (Vallès Occidental)
Va estudiar música clàssica de petit. Titulat a l’AMPT del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya com a Mestre d’Acordió Diatònic i és mestre de glossa.

Al tombant de segle, amb Pomada, va enregistrar el Disc 1, premi Enderrock al millor disc de folk. Fundador de grups de rock-folk Mesclat i El Belda i el conjunt Badabadoc, quartet de rock clàssic que, amb ritmes caribenys, revisitava el cançoner català.

Ja més recentment, ha teixit el primat espectacle/disc Càntut i continua actua sol amb el diatònic o bé en petit comitè, amb Jaume Arnella, Joan Garriga o Marc Serrats.

Selektah Elektra


Sant Andreu del Palomar (Barcelonès)
Selectora musical (DJ) amant del vinil, de tendències i gustos eclèctics amb una gran passió per la música d’influència d’arrel africana.

Nascuda a un barri amb cor, ànima, història i arrels de poble.
De petita ja jugava amb el pick up i vinils del seu pare mentre ballava i feia ballar les seves germanes.

Ha format i forma part de diversos col·lectius culturals vinculats al món de l’escena musical/performance underground de la ciutat. Artista performer, ballarina, relacions públiques, discjòquei; a sales, bars musicals, exposicions culturals, ateneus, festes populars…

Reserva les teues localitats!