Superbaby
Carlitos Miñarro

8 de juliol

8 del vespre

Plaça de la Vila de Tornabous

música infantil i familiar

Al Carlitos, li hem plantejat el repte d’obrir el festival i d’oferir-nos sessió doble. Se’n sortirà?

A la tarda ens presentarà el seu segon treball musical que agrupa una sèrie de cançons que s’adrecen al públic infantil i, sobretot, als pares i les mares.

Amb la Patri, la seua dona, han anat construint les maquetes del disc: ella proposava temàtiques i lletres mentre ell anava vestint melodies i donant forma a les cançons.

Però vet aquí que, un cop gravades, el material arriba a diferents artistes que li proposen treballar-hi més a fons i donar forma al projecte: Amb cançons que van des d’una ranxera fins a la rumba optimista i alegre que caracteritza a l’artista, ens proposa una nova manera d’entendre la cançó infantil.

Carlitos Miñarro

Tàrrega (Urgell)
En Carlitos va liderar la banda Naraina durant més de dotze anys. El 2015 es llença en solitari i publica La Vida Crida (Kasba), treball produït pel Petit de Cal Eril.

Un any més tard, Superbaby (Kasba).A finals de 2017 presenta el seu tercer disc en solitari Impuls (Kasba), on l’artista dona continuïtat a la seva rumba d’autor, amable però vigorosa, cuidada però bohèmia A principis de 2021 l’artista ens presenta Barret de palla, un mosaic de 4 cançons confinades.

Reserva les teues localitats!