a2m ’21/5 Venguets, venguets!!!

Posted in

Després de creuar l’equador del festival a2m i de prendre’ns uns dies de festa per celebrar el que portem compartit i recuperar-nos una mica, tornem amb les forces renovades i amb moltes ganes de continuar acostant la cultura, als nostres pobles, a tocar-tocar.

Estem que ho petem! En la cinquena vetllada del festival hem convidat a la cantautora aranesa Alidé Sans, que ha esdevingut tota una revelació dins el panorama musical del nostre país. La seua música abraça ritmes i estils d’arreu del món: bossa nova, hip-hop, reggae, soul, rumba, folk,..

Aildé compon, escriu i canta les seves cançons, que parlen d’identitat, lluites socials i llibertat, sense renunciar a la seua veu occitana (o aranesa) primigènia. Ha portat les seues cançons per festivals de França, Bèlgica, Alemanya, Luxemburg, Itàlia i els Estats Units. També ha participat en el Disc de la Marató reinterpretant la cançó “Viatge a Ítaca” de Lluís Llach. (veure)

Arriba al festival a2m per oferir-nos les seues cançons del seu darrer àlbum Henerècla (Hètaman, 2018).  Una proposta singular en un entorn singular, que segur que et sorprendran!  T’hi esperem!!

T’esperem dijous 12 d’agost, a les 9 del vespre, al peu de la torre de la Guàrdia de Déu, a la Guàrdia d’Urgell. Ajuda’ns a fer-ho fàcil: reserva les teues localitats!

Posted in, , , , ,

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.