festival a2m ’22/1 Aire i bufera fresques amb Bufa&Sons

Posted in

El passat dijous, el Parc del Reguer va acollir el tret de partida de la tercera edició del Festival a2m, al municipi de Tornabous.

Aquesta important zona verda i de lleure del municipi, que amb el temps i l’esforç dels Amics del Parc del Reguer, ha esdevingut espai de trobada i de gaudi i consciència de l’entorn natural, ha esdevingut l’escenari preferent d’aquestes vetllades estivals.

No podíem començar més amunt. La formació sabadellenca Bufa&Sons fa sorprendre a la cinquantena d’assistents i ho va donar tot per fer-los viure un capvespre memorable.

El mestre de cerimònies i veu del grup, Xavi Lozano va demostrar la seua habilitat per posar-se el públic a la butxaca, presentant les diferents peces interpretades. Amanint-les amb explicacions didàctiques de com i amb què ha construït els sorprenents artefactes que utilitza per fer música: materials recuperats que van des d’una tanca o una escala, fins a la cadira de rodes de la seua padrina, passant per tota mena de tubs i elements que formen part del nostre dia a dia. També amb tocs d’humor i gags absurds que van arrancar les rialles de la concurrència.

Al llarg de l’hora llarga d’espectacle exquisit, van combinar la interpretació de temes propis amb tradicionals catalans com el toc de castells o el Rossinyol que vas a França, amb versions de clàssics del jazz, la música celta, el cinema o dels Beatles.

Les que vam tenir la sort de ser-hi, vam sucumbir a la invitació de deixar-nos menar per exòtics paisatges sonors, omplint d’ocells màgics els arbres que feien de teló de fons de l’escenari o viatjant pel món a través d’estils caribenys, celtes, massais,…

Lozano va arribar ben acompanyat. Per una banda, Guillem Aguilar al baix elèctric, i també fent sonar un pandero quadrat i l’steel drum. Per l’altra, Marc Vila a la percussió no només amb una bateria tunejada a l’estil de la banda, sinó també amb el mateix cos o una taula de rentar nodrida amb timbres, botzines, pots…

També agrair el bon fer del tècnic Andreu Hernández que va encarregar-se que tot sonés de manera excel·lent, tot i la singularitat de l’espai i de la proposta.

I la vetllada vinent.

L’escenari del festival es trasllada al Tarròs. S’hi plantarà la companyia de circ castellseranina Imprevisto’s Krusty Show per presentar-nos l’espectacle de circ fusió Beatbox Circ.

???? dijous 7 de juliol, a un quart de nou del vespre

???? Plaça Nova del Tarròs

????️ 2 euros / persona vetlada

???? recorda que t’has d’emportar la cadira de casa!

Improvisto's Krusty's Show al festival a2m

Imatges i text (cc) sobreelterreny

tornar a l'inici
Posted in, , , , , , , , , ,

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.