festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Ho reconeixem. A nosaltres també ens ha costat aconseguir dir el nom de l’espectacle de carrerilla i sense equivocar-nos.

T’esperem dijous 15 de juliol, a les 10 de la nit, al Parc de les Escoles de la Guàrdia d’Urgell.
Ajuda’ns a fer-ho fàcil i reserva les teues localitats!

GAGSonTRIX és una obra de teatre gestual que ha fet la volta al món, obtenint premis i reconeixements internacionals allà on ha estat. Aquest dijous arriba al nostre festival a2m i estem emocionades!

Es tracta d’una representació molt dinàmica i original: combina un treball notable de teatre físic, un magnífic exemple de mim pur i una gran dosi d’humor, amb un ritme trepidant, ja han fet esclatar de riure teatres d’arreu del planeta. Més que provar d’explicar-t’ho -necessitaríem milers i milers de paraules- creiem que el millor és que ho visquis amb els teus propis ulls i ja ens diràs el què.

Els germans Hèctor, Guillem i Juli Boada, que formen la jove companyia PuntMoc, ho donen tot a dalt de l’escenari. La plasticitat de les figures que creen amb els seus cossos i el seu moviment insaciable segur que aconseguiran embadocar-te i fer-te passar una bona estona.

No sempre tindràs l’oportunitat de veure un espectacle així a tocar de casa. Aprofita-ho i no deixis que t’ho expliquin!!

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural