festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

On començo jo
Gessamí Boada

22 de juliol

10 de la nit

Espai Lluís Companys del Tarròs

música folk, pop & jazz

Aquest és el segon àlbum de la cantautora, on s’allunya del jazz i fa un canvi en l’àmbit de producció tot mantenint l’essència de cantautora que la caracteritza.

Les seues cançons en català, castellà i anglès, ens parlen d’evolucionar, de l’emergència climàtica, de l’empatia i de connectar-se amb una mateixa per ser capaç de connectar amb l’altre, amb una nova estètica musical pròpia experimentant amb noves sonoritats del pop, de l’electrònica i de l’indie.

Gessamí Boada

Mataró (Maresme)
Amb només set anys entra en contacte amb la música a través del piano, però descobreix la seva veu molts anys més tard. Estudia al Taller de Músics, es forma en songwriting a Alemanya (Popakademie Baden-Württemberg) i es gradua en Cant Modern i Jazz a l’ESMUC.

El 2018 publica White Flowers, el seu primer treball discogràfic, a mig camí del jazz i el pop. El 2020 publica el seu segon disc On començo jo.
També forma part de la formació femenina WOM’s collective com a pianista i cantant i grava el disc homònim. Ha col·laborat amb Judit Neddermann, Elena Gadel, Alessio Arena i Enric Verdaguer,
Foto: Alisia Rey

Reserva les teues localitats!