festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Estanis, l’home dels oficis
La Cremallera Teatre

29 de juliol

8 del vespre

placeta de cal Eloi,
de Tornabous

animació teatral familiar

L’Estanis és un entranyable personatge que viu a un ritme de vida diferent del que estem acostumats, recorre el món sense rumb fix, carregat amb els trastos dels seus oficis.

Ell és l’home dels oficis, sap de tot i no sap res, viatja envoltat per les seves eines, els seus records, els seus instruments, les seves màscares i titelles, en definitiva, elements imprescindibles per a ell i que ens ajudaran a entendre la seva forma de vida.

La seva màgia, els seus oficis i el seu bon humor, són raons més que suficients per voler passar una bona estona en companyia d’aquest entranyable personatge i aprendre de la seva filosofia de vida.

la Cremallera Teatre

Arbeca (Les Garrigues)
La Cremallera Teatre és una companyia fundada el març de 2001, on hi han confluït professionals de moltes disciplines del món del teatre, tots amb anys d’experiència en el seu camp, des de pallassos, actors, acròbates, titellaires, escenògrafs, músics, pirotècnics, malabaristes…

Aquest gran ventall de gent i disciplines, així com el treball constant, han fet la possibilitat de jugar a fons per poder oferir espectacles propis que van des del teatre d’animació als espectacles de gran format.

Reserva les teues localitats!