la Rumba blanca
Pep Llado i Carlitos Miñarro

8 de juliol

10 de la nit

Plaça de la Vila de Tornabous

música postrumba

Al Carlitos, li hem plantejat el repte d’obrir el festival i d’oferir-nos sessió doble. Se’n sortirà?

A la nit, ens presentarà el projecte musical conjunt amb Pep Lladó.

Les seues trajectòries es trobaran dalt de l’escenari de l’a2m amb La Rumba Blanca”, clara referència a la cançó del mestre Gato Pérez.

Pep Lladó

Argentona (el Maresme)
Estudia clàssica al Conservatori del Liceu i jazz a l’Escola de Jazz del Zeleste, on coincideix Francesc Burrull, un dels pioners del jazz a Barcelona, a qui acompanya en diferents projectes.

Cap a mitjans dels vuitanta coneix Gato Pérez i entra a tocar a la seua banda, fet que li permet descobrir el món de la rumba catalana, música que l’atrapa i amb la que ha mantingut el vincle fins a l’actualitat. Gato Pérez, Peret, Los Amaya, Los Manolos han estat alguns dels molts artistes rumberos amb els que ha col·laborat, però és amb el grup AI AI AI on ha desenvolupat el gruix de la seva tasca creativa.

Carlitos Miñarro

Tàrrega (Urgell)
En Carlitos va liderar la banda Naraina durant més de dotze anys. El 2015 es llença en solitari i publica La Vida Crida (Kasba), treball produït pel Petit de Cal Eril.

Un any més tard, Superbaby (Kasba).A finals de 2017 presenta el seu tercer disc en solitari Impuls (Kasba), on l’artista dona continuïtat a la seva rumba d’autor, amable però vigorosa, cuidada però bohèmia A principis de 2021 l’artista ens presenta Barret de palla, un mosaic de 4 cançons confinades.

Reserva les teues localitats!