a2m’21 /0 Presentació del festival a2m’21

Posted in

Dimarts 29 de juny es va presentar la programació de la segona edició del festival a2m, als pobles del municipi de Tornabous, als peus de la torre de la Guàrdia de Déu de la Guàrdia d’Urgell.

Membres de l’equip tècnic i l’alcalde del municipi, David Vilaró, van encarregar-se de detallar el cartell de les artistes convidades i el que defineix la filosofia del festival.

Per participar en el festival, que proposa 8 vetllades culturals en racons singulars del municipi, cal reservar les localitats a través del lloc web. Té un caire popular i les entrades són a 2 euros per persona i espectacle. Enguany, també es posa a disposició un abonament individual, per 12 euros i un de familiar, per 10 euros per persona.

La proposta, nascuda l’estiu passat aprofitant la relaxació del confinament i de les restriccions socials, pretén dinamitzar la vida comunitària, atraure nous visitants al municipi, donar a conèixer el patrimoni i donar suport a la producció cultural i al sector musical i escènic.

Enguany, compta amb un pressupost de 4.000 euros i a més de la col·laboració a col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Foto: Laia Pedrós

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.