a2m ’21/2 Sense paraules!

Posted in

El parc de les Escoles de la Guàrdia d’Urgell va ser l’escenari de la segona de les vetllades del festival a2m del municipi de Tornabous. La disciplina escollida per l’ocasió va ser el teatre gestual, amb la presentació de l’espectacle multipremiat GAGSonTRIX de la companyia PuntMoc.

Originally tweeted by Puntmoc (@PuntMoc) on 15 de July de 2021.

El públic assistent, que en tot moment va mantenir el distanciament social i va fer ús de les mascaretes, va gaudir amb el bon fer dels germans Boada. La seua actuació, carregada de força, ‘humor, expressivitat i ocurrències, van arrancar rialles, aplaudiments i una gran ovació final.

Cal manifestar l’agraïment a la brigada municipal pels seus treballs de jardineria i manteniment, que van ajudar a embellir l’entorn d’aquesta bona àrea d’esbarjo, permetent fruir encara més de la vetllada.

La propera cita del festival és dijous vinent, amb el concert de la cantautora Gessamí Boada. Us hi esperem a totes! La ubicació triada és l’Espai Lluís Companys del Tarròs, que just aquests dies celebra el setè aniversari de la seua obertura.

Més informació i reserva de localitats.

Fotos: Ramon Oromí

Posted in, , , , , ,

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.