a2m ’21/3 …la nit que la lluna va fer les segones veus

Posted in

El passat dijous, l’Espai Companys del Tarròs va acollir la tercera vetllada del festival a2m d’enguany, amb la cantautora Gessamí Boada, després del seu pas pel festival Jardins de Pedralbes de Barcelona.

L’artista, que des d’un primer moment, va imprimir al concert un caràcter intimista, proper i còmplice amb el públic assistent -que omplia el pasti posterior de l’equipament- i va anar presentant les històries i experiències des d’on neixen les seues composicions.

Amb la seua excepcional veu i acompanyada del piano, i durant més d’una hora, va anar interpretant les diferents peces dels dos discos publicats, com ara T’enviaré, el Tigre, Oh What a Night, Com si no fossis ningú o Mirades. També hi va haver moments de complicitat amb les espectadores, que van ‘ajudar-la’ a cantar Blah Blah Blah.

El clímax de l’espectacle va arribar amb els bisos, quan primer i amb la veu despullada , va cantar Ya no más, un tema inèdit que clama contra la violència masclista. Amb l’ajut de la guitarra, va presentar els dos singles del senzill Silenci, presentat fa just unes setmanes, van servir per cloure la trobada.

La propera cita del festival és dijous vinent -29 DE JULIOL-, amb l’espectacle familiar Estanis, l’home dels oficis de la companyia de teatre La Cremallera. La ubicació triada és la placeta de cal Eloi al principi del carrer Major de Tornabous.

Hi esteu més que convidades! Més informació i reserva de localitats.

Fotos: Ramon Oromí

Posted in

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.