festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

De mica en mica, anem encarant la recta final del festival a2m. Però encara ens queda molta cultura per compartir i gaudir!

Aquest divendres -si ho has entès ve: aquest cop és en divendres; no en dijous- et convidem a fer cap al gran pulmó verd del nostre municipi: el Parc del Reguer de Tornabous. Descobriràs que, d’un temps cap aquí, està més bonic que mai gràcies a l’esforç per embellir-lo i cuidar-lo de la recentment constituïda associació d’Amics i amigues.

En aquesta ocasió, pugen a l’escenari dos gegants del folk i de la cançó d’arrel de casa nostra. Marc Serrats i Carles Belda sumen talent i experiències, i sota el nom de Dos Pardalets, amb la guitarra, el diatònic i les veus, ens oferiran un bon grapat de cançons populars, de temes d’ara i dels seus projectes anteriors.

També comparem amb la selecció musical de la punxadiscos Selektah Elektra que ben segur que et farà moure el cos i carregar-nos de bon rotllo al ritme de rumba, funk, sou, punk, rap, àcid jazz & disco.

Un festival, vaja! Jo no me’l perdria!
Ah! I et convidem, si vols, a emportar-te el sopar de pícnic i menjar-te’l al parc!

T’esperem divendres 27 d’agost, a les 9 del vespre, al Reguer.
Com sempre reserva les teues localitats, recorda dur-te la cadira de casa i ajuda’ns a difondre aquesta proposta entre els teus cercles d’amistats!

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural