festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

No cabem a la pell de felices.

Després del seu pas exitós per altres festivals de prestigi del nostre país com l’Errant. Itineraris d’Art i Pensament, el dels Jardins de Pedralbes de Barcelona, la Festa de la Poesia a Sitges o l’Espurnes de Llagostera… La cantautora Gessamí Boada arriba al nostre a2m, amb moltes ganes de compartir les seues noves cançons.

T’esperem dijous 22 de juliol, a les 10 de la nit, a l’Espai Companys del Tarròs.
Ajuda’ns a fer-ho fàcil i reserva les teues localitats!

Les sonoritats del seu últim disc On començo jo, aparegut el passat novembre, et refrescaran i t’emocionaran a parts iguals, amb lletres cantades en català, castellà i anglès, que busquen transmetre les seues inquietuds i pensaments més profunds.

Més encara, segur que podrem escoltar la interpretació dels temes del seu primer disc White Flowers (2018) i del doble single que acaba de presentar, just ara fa uns dies, amb les cançons Silenci, queda’t amb mi i Em rendeixo a tu, en què compagina l’acompanyament del piano, la guitarra i la seua veu.

Una oportunitat irrepetible per escoltar i sentit de tan a prop un dels talents emergents dins del panorama musical català, en una vetllada que sens dubte serà ben especial i irrepetible!

I estàs convidada!

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural