a2m ’21/4 recordes quan les coses espatllades es podien arreglar?

Posted in

L’Estanis és ànima de la Cremallera Teatre. Un referent de l’animació infantil i de carrer de les comarques de Ponent.

En l’última festa major de Tornabous, reconvertida excepcionalment en Festa Major del Municipi, després del temps de confinament que va alterar el nostre calendari festiu, van acompanyar-nos en la cercavila i el vermut del diumenge al Parc del Reguer, fent-nos passar una molt bona estona.

Ja en aquell moment, ens vam conjurar a fer-lo tornar al nostre municipi, per presentar el seu últim espectacle familiar, Estanis, l’home dels oficis. I aquest dia ha arribat!

T’esperem dijous 29 de juliol, a les 8 del vespre, a la placeta de ca l’Eloi de Tornabous (les de casa, ens entendreu millor si diem davant de cal Parrot, al carrer Major)
Ajuda’ns a fer-ho fàcil: reserva les teues localitats!

No et confonguis. No és (només) un espectacle infantil: les històries de l’entranyable Estanis prometen captivar a grans i petits.

Aquest personatge que recorre el món sense rumb fix, arriba al festival a2m carregat amb els trastos dels seus oficis. Ell viatja envoltat per les seves eines, els seus records, els seus instruments, les seves màscares i titelles…

Estanis escolta, ensenya, explica i imagina, ens encomana el seu tempo personal i la seva manera personal de sentir i viure les seves pròpies històries. La seva màgia, els seus oficis i el seu bon humor, són raons més que suficients per voler passar una bona estona en companyia d’aquest entranyable personatge i aprendre de la seva filosofia de vida.

Us hi esperem!

Posted in

No responsesadd one

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fiels are marked "*".

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.