festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Una cinquantena de persones, van congregar-se a la sala per gaudir de la segona vetllada del festival, amb Improvisto’s Krusty Show, a la Plaça Nova del Tarròs.

A mitja tarda, la música va trencar l’habitual silenci dels carrers del poblet del Tarròs. El circ ha arribat! Amb la calma, mentre la companyia anava instal·lant l’escenografia de l’espectacle, algunes veïnes anaven passant per la plaça verda, encuriosides i preguntant pels detalls de l’esdeveniment.

Arribada l’hora, i amb el generós marge per les persones tardaneres, var començar BeatBox Circ.

En Pere Toro, més conegut com a Pere Krusty, va sorprendre en iniciar la funció, donant la benvinguda a les persones assistents i agraint la invitació a participar en el festival a2m. Va afirmar que sempre és un gaudi, poder actuar tan a prop de casa i va aplaudir l’atreviment de llençar un nou festival, en plena pandèmia. L’únic de la província de Lleida, junt amb el Circdanya de Prats i Sansor.

L’espectacle, etiquetat com a experiment de circ-fusió i interactiu, que va buscar el contacte i la participació amb el públic.

Per un costat, amb els números que van posar de manifest, l’habilitat sorprenent d’en Pere per fer malabars amb els diàbolos. Les figures d’una bellesa i dificultat tècnica notables, van deixar amb la boca oberta i van arrancar els aplaudiments de la concurrència.

La banda sonora va anar a càrrec de Luís Pérez. Amb l’ajuda de l’instrument poderós de les seues cordes vocals va interpretar tota mensa d’efectes i músiques, demostrant el seu domini en la tècnica del beatboxing, que l’ha fet mereixedor de diversos reconeixements en competicions d’àmbit estatal.

Per completar la barreja d’ingredients, diverses persones del públic van participar en dos gags, que van arrancar les riallades del públic.

Quaranta-cinc minuts més tard, l’actuació es va cloure tal com havia començat: entre aplaudiments i amb un nou speech d’en Pere, en pro de la cultura i de la pervivència dels festivals dels nostres pobles!

Ens va costar acomiadar-nos, moltes encara vam quedar-nos per la plaça comentant la jugada

I la vetllada vinent.

La Companyia de teatre Anatomia del Cactus t’espera per presentar-te l’espectacle Saudade – O fado de Fernando. Una experiència que combina el teatre de text, els titelles i la música en directe.

???? dijous 14 de juliol, a les 10 de la nit.

???? Carrer Major de la Guàrdia d’Urgell

????️ 2 euros / persona vetlada

???? recorda que t’has d’emportar la cadira de casa.

(hi haurà servei de barra)

a2m'22 Saudade

Imatges i text (cc) sobreelterreny

tornar a l'inici

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural