festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Capçalera Marc Parrot

Aportació voluntària de 2 euros per persona / Recorda que has de dur la cadira, coixí o estora per seure!

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA | queda’t a sopar a la fresca. (entrepà de llonganissa i beguda, 6 euros)
Només amb reserva! A les oficines de l’Ajuntament de Tornabous i per missatge directe a l’Instagram del festival @a2m_cultura

Marc Parrot

Barcelona
(Barcelonès)

/ música rock

Com arribar-hi?

festival a2m /estiu’24

Marc Parrot és un músic i compositor barceloní. S’enfila als escenaris des que tenia catorze anys.

Va abandonar la carrera de filosofia quan li van oferir un contracte discogràfic i des d’aleshores s’ha dedicat exclusivament a la música des de diversos vessants: com a compositor, autor i intèrpret pels seus projectes propis.

Amb setze discos editats actualment, com a compositor de bandes sonores, teatre musical i cançons per altres artistes i també com a productor artístic, faceta que l’ha dut a col·laborar amb bona part dels músics d’aquests país.

Ha aparegut en alguns programes de televisió i està vinculat a diversos projectes discogràfics i creatius al voltant de diferents causes.

Amb motiu dels trenta anys de carrera, en Marc Parrot arriba al nostre festival amb la seua veu i la guitarra, per proposar-nos un recorregut a través de les cançons més celebrades de la seua trajectòria.

El riu Ondara a les nostres terres, rep el nom de Reguer.

Aquest tram del riu, situat en el Clot de Sant Magí està documentat des de l’any 1629. Recorre ambients agrícoles, forestals i rurals, amb un alt interès paisatgístic i natural i connecta el Canal d’Urgell, tocant a l’EIN Plans del Sió, fins a l’Espai Lluís Companys, del Tarròs.

Des dels anys vuitanta, s’hi han dut a terme diferents accions de recuperació de la zona i canalització d’aquesta zona que fins llavors s’utilitzava com a abocador, convertint-la en una zona de passeig i d’esbarjo.

El Parc del Reguer de Tornabous és de titularitat municipal i actualment té una superfície de 26.214 metres quadrats, que segueixen el curs del riu, amb zones arbrades, una peixera amb un aguaitador d’ocells, dues àrees de pícnic, parcs infantils i bonics racons per a gaudir de la tranquil·litat que ofereix l’entorn.

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural