festival a2m

/estiu-tardor 2024

cultura a tocar-tocar, al municipi de Tornabous

Capçalera Paul Fuster

Aportació voluntària de 2 euros per persona / Recorda que has de dur la cadira, coixí o estora per seure!

Paul Fuster

Minnesota (Estats Units)
/Cardona (Bages)

/ folc-rock
d’arrel estatunidenca

Com arribar-hi?

festival a2m /estiu’24

Paul Fuster, el carismàtic i escorredís cantautor americà de pares catalans. Paul Fuster no és un cantautor a l’ús.

Músic inclassificable, autosuficient i rupturista, es mou en el seu distintiu folc-rock d’arrel estatunidenca. Nascut a Minnesota, crescut a Nova York i establert des del 2011 a Cardona.

Constructor de les seves pròpies guitarres, bicis, sonoritats i mons particulars. Paul Fuster és un univers en si mateix i un artista capaç de crear universos a cada concert.

Va debutar ara fa un munt d’anys amb unes cançons meravelloses: 36 Weeks (1998), Battleship (1999) ) i Happy nothing (2002). L’any 2012 fa el seu preciós debut en català amb Repte. Completa la seua discografia Go/Between (2016) i Organ-ism (2023)

Ha recorregut gran part del circuit català de sales de concert i ha actuat en un bon nombre de festivals a tot el país. D’un temps ençà, però, les seves aparicions públiques es poden comptar amb els dits d’una mà.

Ara arriba al nostre festival per menar-nos per un recorregut lliure i impredictible per alguns temes de la seva discografia i presentar-nos el seu nou EP Organisme, Concepció a la redempció: una recopilació de quatre cançons noves que retraten el cicle de vida d’un idil·li. Cada un dels quatre moviments conté una il·lustració meticulosament dissenyada per aconseguir unes poderoses dinàmiques que ens transporten a una capacitat d’expressió poc comuna, esquivant obvietats, buscant i plasmant formes únicament seves.

L’església de Sant Sebastià o Església Vella de la Guàrdia d’Urgell data dels segles XIII-XVII, d’estil romànic i gòtic, al nucli antic de la població i vora la Torre de la Guàrdia de Déu.

A la façana hi ha una gran portalada amb una arcada de mig punt, amb la dovella central gravada amb la data de remodelació important de l’església (1619). Damunt seu, una petita fornícula sense cap imatge i una rosassa restaurada recentment. El frontis està coronat per un campanar d’espadanya de dos ulls.

Nova Tàrrega
Silvinaction: cultura, oci, gastronomia i agenda en acció a Lleida.
Sector tinta
Amb el suport d'Iber Arqueologia i Patrimoni Cultural