RUNA

Companyia 104º
Amer Kabbani

Hospitalet de Llobregat
(Barcelonès)

29 de juny de 2023
21.00 hores

plaça de les Escoles
del Tarròs

ATENCIÓ. En cas de (risc de) pluja, la vetllada es trasllada, sota cobert al Carrer la Creu, 2.
Com arribar-hi?

la proposta

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció.
Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat. Un espai alliberat on el cos, l’objecte i el so dialoguen per retrobar-se amb aquella part de cadascun de nosaltres que queda oblidada, s’enyora, s’estima, es desestima i es difumina.

Runa és una peça de circ d’autoficció que qüestiona els límits interns, l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans. És circ contemporani dialogant amb els objectes, el cos i el so per aprofundir en conceptes com la identitat, la família i les fronteres geopolítiques.

l’artista

Amer Kabbani es forma en diverses disciplines de circ (roda alemanya, malabars de rebot, clown…) i teatre improvisat a l’escola Rogelio Rivel i la Factoria DiMô.
Forma part de les companyies de circ Bauala, La Main S’Affaire i és cofundador de la companyia de teatre improvisat Impro con Limón.

Ha format part de la companyia NoFit State Circus, amb l’espectacle Block.
Amb l’espectacle ENVÀ, creat conjuntament amb Àfrica Llorens dins la companyia Amer i Àfrica Circ cia., ha girat per tota Europa.

La Companyia 104° està composta principalment per Amer Kabbani, Ivan Tomasevich (un apassionat de les titlles, la il·luminació, la música i l’anàlisi crítica de les arts en viu) i Alina Ventura (fundadora de la Maleta dels Espectacles)

circ

per a tots els públics

40 minuts

2 euros / persona

recorda-ho. T’has de portar la cadira, coixí, estora per seure!

la plaça de les escoles del Tarròs

La plaça de les Escoles del Tarròs és una de les tres places de la població. Es troba a la intersecció de l’antic Camí Ral que connecta Barcelona i Lleida, i que ara forma part del Camí de Sant Jaume per San Juan de la Peña.

L’espai públic està emmarcat per dos elements. En una cantonada, una nova creu de terme de ferro, erigida durant la dècada dels vuitanta, en substitució de la que hi havia pretèritament. A l’altre, l’edifici de les escoles públiques, ara dedicat a funcions comunitàries i d’habitatge social.

Runa

COMPANYIA 104º
29 de juny | 21.00 hores
Plaça de les Escoles
del Tarròs

Demons

AIALA & ELTORNADO
+ Los Notas del Barrio
6 de juliol | 21.00 hores
Parc del Reguer
de Tornabous

Yoav i Ahmed

CLOWNDOSCOPIO TEATRE
20 de juliol | 19.30 hores
plataner monumental
de Tornabous

Sergi Estella

SERGI ESTELLA
27 de juliol | 21.00 hores
parc de les Escoles
de la Guàrdia d’Urgell