ONE MAN BAND

Sergi Estella

RUBÍ
(VALLÈS OCCIDENTAL)

27 de juliol de 2023
21.00 hores

parc de les Escoles
de la Guàrdia d’Urgell

En cas d’amenaça de pluja, la vetllada es trasllada al local Polivalent de la Guàrdia d’Urgell. Just al costat del parc i la plaça de les Escoles

la proposta

Sergi Estella emula els populars one man band del blues estatunidenc. Aquest músic multiinstrumentista, toca la bateria amb els peus, mentre rasca instruments fets per ell mateix: una escombra elèctrica o una guitarra que raja vi, una altra feta amb llaunes de cervesa,..

Beu d’estils com el blues, el rock i el folk, amb riffs estripats i ritmes pantanosos interpretats amb instruments casolans, aconseguint un llenguatge autèntic i únic. No us podeu perdre el directe de Sergi Estella, un directe sorprenent, explosiu, únic i que no deixa a ningú indiferent.

l’artista

Estella ha estudiat magisteri musical a la Universitat de Barcelona i el grau mitjà al Conservatori de Jazz i Música Moderna del Liceu.

El 2012, va guanyar el concurs Sona9 amb el duet Empty Cage. També ha participat en altres formacions com Solà & Estella i Veil and The Killing Hits. El 2021, ha obtingut el primer premi del C. B. Gitty International Cigar Box Video Playoffs.

Ha publicat dos discos en solitari: Ho superes i et fots (2017). Durant aquest temps ha tocat en escenaris i festivals d’arreu de la geografia catalana: el festival Barnasants, el Festival de Blues de Cerdanyola del Vallès, el Rootsound Festival de Barcelona. També ha girat per Portugal, Itàlia i Alemanya.

blues, folk nord-americà, southern rock, rock&roll

per a tots els públics

2 euros / persona

recorda-ho. T’has de portar la cadira, coixí, estora per seure!

parc de les escoles de la Guàrdia d’Urgell

Aquest parc es troba a recer del Local Social -antic cinema del poble- i les escoles ‘nacionals’, inaugurades el 13 de setembre de 1959.
Està equipat amb barbacoes, taules de pícnic, un parc infantil i una zona de gespa. Des d’aquest punt, es pot gaudir d’unes vistes excepcionals de la serra d’Almenara, amb l’icònic Pilar.

No saps com arribar-hi?

Runa

COMPANYIA 104º
29 de juny | 21.00 hores
Plaça de les Escoles
del Tarròs

Demons

AIALA & ELTORNADO
+ Los Notas del Barrio
6 de juliol | 21.00 hores
Parc del Reguer
de Tornabous

Yoav i Ahmed

CLOWNDOSCOPIO TEATRE
20 de juliol | 19.30 hores
plataner monumental
de Tornabous

Sergi Estella

SERGI ESTELLA
27 de juliol | 21.00 hores
parc de les Escoles
de la Guàrdia d’Urgell